Kerkberichten

VIERINGEN

Zondag 21 juli om 9.30 uur: Eucharistieviering, voorganger: pater G. Remmers met samenzang. De collecte is voor het pastoraat van onze parochie.
Intenties: Thea van Haaren─van der Velden en overleden families van der Velden─Wolters en Van Haaren─Schrievers, Overleden ouders van Gool─van Abeelen, Familie Visser─Verkerk, Hein Brinkman, Jan Rietbergen.

Op zondag 21 juli is Amnesty onze gast.

De Liemerse Bedevaart naar Kevelaer.
We gaan dit jaar op donderdag 5 september naar Kevelaer. Pastoor Thanh Ta en diaken Adri van Zundert begeleiden als voorgangers de bedevaart  en de koren uit Herwen & Aerdt zorgen voor  de muzikale opluistering. De buskosten zijn  € 17.00 per persoon en voor een intentie  € 4.00. In  het kerkblad “Op Weg”  staat waar u zich kunt aanmelden.

Overleden

Op  29 juni is Dhr. Paul Reijmer in de leeftijd van 80 jaar overleden. Hij woonde Verpleeghuis Arnhem, voorheen Masiusplein. Zijn uitvaart was op vrijdag 5 juli in de kapel van de Pelgromhof , waarna zijn begrafenis op R.K. begraafplaats aan de Arnhemseweg Zevenaar.

Op 15 juni is mevrouw Wilhelmien Holland─Berentsen in de leeftijd van 80 jaar overleden. Zij woonde aan  het Masiusplein. Haar herdenkingsdienst was op donderdag 20 juni in de
H. Antonius Abt kerk te Loo,  waarna crematie in Doetinchem.

Op 7 juni is mevrouw To van Schie-Schulte in de leeftijd van 98 jaar overleden. Zij woonde Kerkstraat. Haar uitvaart was op vrijdag 14 juni vanuit de Andreaskerk in Zevenaar, waarna crematie in Doetinchem.

Vrijwilligers gezocht
De geloofsgemeenschap H. Andreas-Maria Koningin zoekt op korte termijn een aantal vrijwilligers. Actievelingen die betrokken zijn bij de geloofsgemeenschap of de bereidheid hebben om deze betrokkenheid te ontwikkelen en interesse hebben in de (pastorale) activiteiten die ondernomen worden in, voor en door de gemeenschap.

%d bloggers liken dit: