Kerkberichten

VIERINGEN

Zondag 25 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering met als voorganger pastoor Thanh Ta met medewerking van het Gemengd Koor uit Babberich. De collecte is voor de Missie Verkeersmiddelen Actie ( MIVA) en het pastoraat van onze parochie.

Intenties: Annette Berben-van Gendt en Corrie ter Woerds-van Gool, familie Steens-Degen, Thea van Haaren-van der Velden en overleden familie.

Iedere zondag om 9.30 uur is er ook een viering in de kapel van de Pelgromhof.

Overleden
Op 13 augustus is mevr. Mies Bokken-Volman in de leeftijd van 95 jaar overleden, zij woonde in de Liemerije . De uitvaartdienst is op dinsdag 20 augustus om 11.00 uur in de H. Andreaskerk (Zevenaar), waarna begrafenis op de begraafplaats Arnhemseweg te Zevenaar.

Liemerse bedevaart naar Kevelaer
We gaan dit jaar op donderdag 5 september naar de Bedevaart in Kevelaer. Pastoor Thanh Ta en diaken Adri van Zundert begeleiden als voorgangers de bedevaart  en de koren uit Herwen & Aerdt zorgen voor de muzikale opluistering. De buskosten zijn  € 17.00 per persoon en voor een intentie  € 4.00. In  het kerkblad “Op Weg” staat waar u zich kunt aanmelden.

Uw aandacht voor de voedselinzameling door de Voedselbank
Elke eerste zondag van de maand wordt door de Voedselbank een krat achter in de kerk geplaatst. Dus a.s. zondag, 4 augustus, kunt u hierin houdbaar voedsel deponeren ten behoeve van de Voedselbank.

Vrijwilligers gezocht
De geloofsgemeenschap H. Andreas-Maria Koningin zoekt op korte termijn een aantal vrijwilligers. Actievelingen die betrokken zijn bij de geloofsgemeenschap of de bereidheid hebben om deze betrokkenheid te ontwikkelen en interesse hebben in de (pastorale) activiteiten die ondernomen worden in, voor en door de gemeenschap.

%d bloggers liken dit: